Crowe Horwath Accountancy En Belastingadvies

Crowe Horwath Accountancy En Belastingadvies

Crowe Horwath is een middelgrote organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, juridische zaken, corporate finance en payroll services. Onze geschiedenis gaat terug tot de jaren ’20 en dit geeft onze jarenlange ervaring en sterke band weer met de lokale markt. Wij kennen en begrijpen de verscheidenheid aan ondernemers, sectoren en bijbehorende uitdagingen al meer dan 80 jaar. Daarnaast zijn wij de Nederlandse partner van Crowe Horwath International. Crowe Horwath International behoort tot de top 10 van wereldwijde accountantsnetwerken, de leden zijn gevestigd in meer dan 100 landen wereldwijd. De lijnen met onze internationale Crowe Horwath collega’s zijn kort. Cliënten staan wij op deze manier uitstekend bij indien zij zaken doen over de grens.
Crowe Horwath levert altijd kwalitatief hoogwaardig advies en wij zijn daarin flexibel, snel, efficiënt en (pro)actief. Kwaliteit en betrokkenheid zijn belangrijke kernwaarden welke u in onze relatie met u en uw onderneming mag verwachten. Omdat wij begrijpen wat uw onderneming nodig heeft, zijn wij in staat om samen met u maximale resultaten te behalen.
Wij werken graag met u samen. Met onze uitstekende service bieden wij u een solide basis om succesvol te ondernemen.

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Crowe Horwath Accountancy En Belastingadvies
De Boelelaan 7/GEBOUW OFFICIA I
1083HJ Amsterdam

+31 (0)20 4260600

Deel deze pagina

Crowe+Horwath+Accountancy+En+Belastingadvies img