Stolwijk van Wijk Overname en Advies

Stolwijk van Wijk Overname en AdviesDeskundig in overname en adviesPresteren, hart voor de zaak hebben en oog voor mensen tonen. Als ondernemer weet u hoe u het verschil maakt in uw branche, uw dagelijks werk. Het kopen of verkopen van bedrijven behoort niet tot uw dagelijks werk. Integendeel, vaak heeft u slechts één of enkele keren in uw leven hiermee te maken. Een goede deal sluiten vanuit een goede strategie is geen eenvoudige zaak en fouten zijn onherstelbaar.Ervaren en persoonlijk

De kans op een succesvolle overname of fusie wordt flink groter met een deskundig en ervaren adviseur aan uw zijde. Een adviseur die uw belang centraal stelt en een persoonlijke relatie nastreeft. Zo’n adviseur is Stolwijk vanWijk, het in overnames, fusies en advies gespecialiseerde kantoor van Johan van Wijk en Stolwijk Kelderman.


Onze diensten
■Aan-/verkoop bedrijven
■Begeleiding bedrijfsopvolging
■Waardebepaling
■Bemiddeling
■Management Buy In/Out
■Financiering
■Strategische advisering
■Turn around/doorstart
■Arbitrage


Specialisten in overname en advies
Stolwijk vanWijk is een joint venture van Johan van Wijk en Stolwijk Kelderman accountants en fiscalisten. Centraal binnen Stolwijk vanWijk overname & advies staat het duo Johan van Wijk en Gerard Stolwijk. Ze begeleidden de afgelopen jaren tal van succesvolle overnames en fusies binnen het MKB en grotere familie bedrijven. Binnen Stolwijk vanWijk krijgen zij ondersteuning van een team van ervaren specialisten. Samen hebben ze maar één belang voor ogen: uw belang.

Slagvaardig georganiseerd
Kennis van zaken hebben, een complete partner zijn en slagvaardigheid tonen. Dat zijn de eisen die ondernemers stellen aan de adviseur bij een overname of fusie. Stolwijk vanWijk speelt in op de wensen van ondernemers met een ervaren en deskundig team van adviseurs, accountants, fiscalisten en pensioenadviseurs. Ze staan onder leiding van Johan van Wijk en Gerard Stolwijk, twee mannen die hun sporen op het terrein van overnames en fusies hebben verdiend. Johan van Wijk: ‘Bij de koop of verkoop van een onderneming komen de diverse aspecten van de verschillende beroepen bij elkaar. Als ervaren en deskundig partner moet je thuis zijn in fiscale, bedrijfseconomische en juridische zaken, maar ook koopman zijn en vertrouwen bieden. Alleen dan kun je het ondernemersbelang dienen en het proces perfect uitvoeren.’

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Stolwijk van Wijk Overname en Advies
Terborgseweg 25/B
7001GM Doetinchem

+31 (0)314 369111

Deel deze pagina

Stolwijk+van+Wijk+Overname+en+Advies img