Alfa DAS

Alfa DAS

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa meer dan 800 specialisten, verdeeld over 31 kantoren door geheel Nederland. Alfa is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Iedere medewerker heeft veel kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt.

Alfa biedt u een scala aan diensten, zoals de controle van uw jaarrekening, de financiële administratie, fiscaal-juridische zaken, subsidies en adviezen over Salaris en personeel. Welke vraag u ook heeft, u kunt altijd rekenen op (financieel) advies op topniveau.

Specialisten in accountancy

Als ondernemer wilt u continu het rendement van uw onderneming optimaliseren. Alfa stelt niet alleen uw jaarrekening samen, maar kan u op het gehele traject van financiële dienstverlening bijstaan. Uw Alfa-accountant analyseert uw cijfers van A tot Z om te kijken waar uw bedrijf nog beter kan presteren. Uw administratie is bij ons in vertrouwde handen. En als belastingadviseur kan uw relatiebeheerder u ook optimaal adviseren over fiscale regelingen. Alfa beschikt over belastingadviseurs met kennis, kunde en expertise om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij hen kunt u terecht met al uw vragen over belastingwetgeving.

Alfa, uw fiscale en juridische adviseur

Of u als ondernemer net bent begonnen, wat langer bezig bent, of al denkt aan bedrijfsoverdracht, uw fiscale en juridische zaken moeten goed geregeld zijn. Onze adviseurs kunnen u bijstaan op een breed fiscaal terrein, maar kunnen ook gebruik maken van specialisten. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook uw belastingaangiften.

Alfa: dé acountant en adviseur voor agrarische bedrijven

Alfa is thuis in de agrarische sector. De land- en tuinbouw is zelfs de oorsprong van onze organisatie. Alfa publiceert elk jaar 'Cijfers die Spreken', een unieke uitgave voor de agrarische sector. In Cijfers die Spreken zijn kengetallen verzameld over alle agrarische bedrijven die klant zijn bij Alfa.

De adviseur van MKB bedrijven

Adviseurs van Alfa zijn gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en staan zowel ervaren ondernemers als starters terzijde. Alfa biedt een totaalpakket aan diensten voor meerdere branches: de retailbranche, de automotivebranche, de recreatiebranche, de installatiebranche en de bouwbranche.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Alfa DAS
Van Siburgstraat 2/4
3863HW Nijkerk

+31 (0)88 2533201

Deel deze pagina

Alfa+DAS img