Van den Berg Accountants en Belastingadviseurs

Van den Berg Accountants en Belastingadviseurs

Wij bieden u een breed scala aan diensten op het gebied van accountancy en belastingzaken. Bij onze dienstverlening staat de persoonlijke betrokkenheid bij u en uw onderneming voorop. Ons kantoor kenmerkt zich door een toegankelijke structuur. In de praktijk betekent dit dat u maar één of twee contactpersonen heeft, die alle zaken op het gebied van accountancy en belastingen voor u regelen. Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf op de Veluwe. Daarnaast mogen we ook vele particulieren, stichtingen en instellingen tot onze klantenkring rekenen.

Onze dienstverlening bestaat uit: Accountancy
Administratieve diensten
Salarisverwerking
Fiscale aangiften
Advisering

Kantoor
Onze huidige klanten waarderen de korte lijnen binnen ons kantoor. Door de persoonlijke benadering, de flexibiliteit, maar ook door onze tariefstelling mogen we vele klanten al jaren tot onze klantenkring rekenen. Meerdere ondernemingen zijn zelfs klant bij ons kantoor vanaf de oprichting.
Ons team van ervaren medewerkers bestaat uit: AA-accountants, relatiebeheerders, assistent-accountants en een salarisadministrateur. Kortom u kunt op ons rekenen, wij rekenen voor u!

Kwaliteit
Wij hechten veel waarde aan een tevreden klantrelatie. Een kwalitatief goede en betrouwbare dienstverlening is dan ook van groot belang. Wij zijn daarom lid van diverse beroepsorganisaties, zoals NOvAA (Nederlandse Orde van Accountants -Administratieconsulenten) en het CB (College van Belastingadviseurs). Deze beroepsorganisaties geven richtlijnen uit om een goede beroepsuitoefening te bevorderen. Zij zien erop toe dat deze beroepsuitoefening overeenstemt met de geldende wet- en regelgeving.
Kortom, een waarborg voor u van hoogstaande kwaliteit!

Expertises

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van den Berg Accountants en Belastingadviseurs
Brinkersweg 22
8071GT Nunspeet

+31 (0)341 256264

Deel deze pagina

Van+den+Berg+Accountants+en+Belastingadviseurs img