Hoeksema En Diertens Accountantskantoor

Hoeksema En Diertens Accountantskantoor

Accountantskantoor Hoeksema & Diertens is met 18 medewerkers gevestigd in Groningen en Roden. Met bijna 60 jaar ervaring in accountancy, financiƫle en fiscale advisering kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ons kantoor heeft een sterke reputatie opgebouwd in het Midden en klein bedrijf en de agrarische sector.

Kwaliteit staat altijd voorop. Vaktechnische kennis in accountancy en fiscaliteit mag u van ons verwachten. Het overbrengen van deze kennis aan onze klanten is onze opdracht. Wij streven veelvuldig contact met de klant na. Wij onderscheiden ons van andere kantoren door , laagdrempeligheid, korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Uiteraard heeft ons personeel veel kennis van de branche waarin u als ondernemer actief bent. Onze website is daarom ook driedimensionaal. Een andere aanpak door het te benaderen van uit een andere dimensie. Een verdieping in uw ondernemerschap.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hoeksema En Diertens Accountantskantoor
Ceintuurbaan Noord 108
9301NZ Roden

+31 (0)594 212177

Links

Website
-

Deel deze pagina

Hoeksema+En+Diertens+Accountantskantoor img