Have Consult Ten

Have Consult Ten

ten Have Consult is actief binnen zakelijke financiële administratieve en organisatorische dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Hierin zijn drie soorten dienstverlening te onderscheiden.

1. Advisering op financieel gebied met een doorlopend karakter
waar wij middels een op te bouwen relatie vertrouwd raken met uw onderneming en wij bij kunnen staan op het moment dat daar behoefte aan is.

2. Projectmatig karakter. Hierbij wordt ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken aangeboden, bij incidentele of periodieke pieken op het gebied van
- controlling
- organisatie
- IT-management.
hierbij kan het zijn dat de kennis niet aanwezig is, dan wel projectmatige werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, waarvoor binnen de organisatie de mensen op dat moment niet vrijgemaakt kunnen worden.

3. Ad-hoc Hierbij moet gedacht worden aan ondernemingsplan, liquiditeitsplan, opzet managementinformatie, administratief-organisatorische vraagstukken

ten Have Consult biedt de navolgende diensten aan:

· financiële advisering;

· opstellen ondernemersplan voor de startende ondernemer;

· begeleiding bij opstarten voor de te vervullen formaliteiten en opzetten van administratieve organisatie, dan wel adviseren over de administratieve organisatie;

· samenstellen van jaarrekeningen;

· interim-oplossingen voor Controlling;

· project-management voor financiële veranderingsprocessen en/of IT;

· ondersteuning bij herstructurering van bedrijfsfinancieringen;

· ondersteuning bij belastingproblematiek.

De dienstverlening zal in de meeste gevallen maatwerk zijn, wat betekent inpassen en/ of aanpassen aan de behoeften die op dat moment bestaan. Wij zijn van mening dat inbreuk op de bedrijfscultuur zoveel mogelijk vermeden moet worden zodat tijdens de uitvoering zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de bedrijfsspecifieke kenmerken. Overigens moet hierbij niet uit het oog verloren worden ieder project zo effectief en binnen zo kort mogelijk tijdsbestek af te ronden, wat van belang is voor de continuïteit en de kostenbeheersing van de bedrijfsvoering.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Have Consult Ten
Bongersstraat 52
7071CP Ulft

+31 (0)315 342444

Deel deze pagina

Have+Consult+Ten img