De Koning Accountants En Belastingadv

De Koning Accountants En Belastingadv

DK Accountancy & Adviseurs is een dynamische en groeiende organisatie met 25 professionele medewerkers. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, administratieve ondersteuning en salarisadministratie. Ook adviseren en begeleiden wij cliënten bij bedrijfseconomische en financiële vraagstukken en automatisering.

De Koning Accountants & Belastingadviseurs is een groeiende organisatie. Onze klantenkring is zeer gevarieerd. De drijfveer van ons kantoor is betrokkenheid bij onze cliënten. Waardevol zijn onze goede contacten met banken. Onze prijs-prestatie verhouding maakt ons tot een aantrekkelijke partner.

Een succesfactor voor bedrijven en organisaties is dat ze hun koers snel kunnen bijsturen. Deskundigheid in accountancy is daarbij cruciaal. Het gaat om overzicht van de financiën en inzicht in de diverse facetten van de bedrijfsvoering. De Koning Accountants & Belastingadviseurs zijn u graag van dienst.

Belasting is een complexe zaak. Wij halen voor u binnen de wettelijke grenzen het hoogste rendement uit de diverse belastingfaciliteiten en –regelingen. Ook bedrijfsadministratie behoort tot onze expertise. Wij adviseren u bij het inrichten van uw administratie en verwerken van de diverse informatiestromen. Onze professionele administrateurs verzorgen uw complete loonadministratie, inclusief de automatisering.

Over ons
De Koning Accountants & Belastingadviseurs is een dynamische en groeiende organisatie met 25 professionele medewerkers. Onze werkzaamheden bestaan uit dienstverlening op het terrein van de accountancy, verzorgen van diverse vormen van belastingaangiften, fiscale advisering en begeleiding, verzorgen van salarisadministraties, financiële planning en begeleiding bij automatisering.

Onze kring van cliënten is gevarieerd en omvat alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaren. Maar ook eigenaren, directeuren en aandeelhouders van non-profitinstellingen.

Betrokkenheid
De drijfveer van ons kantoor is betrokkenheid bij onze cliënten. Onze medewerkers begeleiden en adviseren ondernemers bij hun bedrijfsvoering met oog voor hun persoonlijke en zakelijke belangen

Een greep uit onze dienstverlening:
•opzet en begeleiding van de financiële administratie van de onderneming
•het verzorgen van de jaarverslaglegging, tussentijdse cijfers en/of begrotingen
•het verzorgen van de salarisadministratie
•verzorgen van (bedrijfs)financieringen
•fiscale dienstverlening

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Koning Accountants En Belastingadv

  • Gratis offerte
  • Kijk op onze site voor de diverse vestigingen en nog meer informatie!

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Koning Accountants En Belastingadv
Landjuweel 22
3905PG Veenendaal

+31 (0)318 500005

Links

Website
-

Deel deze pagina

De+Koning+Accountants+En+Belastingadv img