Bol Adviseurs

Bol Adviseurs

Bol wil ondernemers (en medewerkers) uitdagen om te groeien. In essentie draait alles bij Bol om goed ondernemerschap. De medewerkers verdiepen zich daarom in de ambities van de klant, om zo tot het juiste advies te komen. Ondernemers willen niet álle mogelijke opties horen, maar juist één gefundeerde oplossing. Ze zijn duidelijk positief verrast door de concrete antwoorden. Deze no-nonsense manier van werken is de toegevoegde waarde die we bij Bol willen leveren.


Het vak van de accountant is de laatste jaren flink veranderd. Ondernemers van vandaag willen beschikken over actuele bedrijfsinformatie, die ze meteen kunnen inzetten om hun bedrijf te optimaliseren. Bol zorgt dat de benodigde informatie periodiek én ad hoc online beschikbaar is. Door op afstand de ontwikkelingen in de cijfers van de onderneming te volgen, is Bol in staat een proactieve rol aan te nemen. De actuele cijfers geven stof tot nadenken en leveren gespreksstof. We stellen enorm veel vragen aan ondernemers. Dit sparren geeft nieuwe inzichten. Je ziet dan de inspiratie en ideeën ontstaan.


Bij Bol betrekken we niet alleen de zakelijke aspecten in onze praktijk, maar we kijken ook naar de persoon van de ondernemer. Dit vergt een persoonlijke aanpak. Onze klanten hebben een vaste contactpersoon. We voeren vaak gesprekken over de situatie áchter de cijfers. Daarbij is het van belang dat je een persoonlijke klik hebt met elkaar.

We stellen ook steeds de vraag: Past de oplossing en de gevolgen daarvan bij de persoonlijke ambitie van de ondernemer? Daarom is het zo belangrijk de ondernemer zelf goed te kennen en te begrijpen. De diversiteit aan ondernemersthema’s die we bij de klanten aantreffen, heeft tot een breder expertiseveld geleid. Bol heeft daarom naast all-rounders in de accountancy en fiscale praktijk ook professionals in huis op het vlak van HRM, Juridisch, Corporate Finance, Strategische Oriëntatie en ICT.

De werknemers van Bol werken vanuit vestigingen in Boxmeer, Nijmegen, Schijndel en Venray, met een dependance in Amsterdam (met name voor klanten uit het buitenland). We zien steeds meer Nederlandse ondernemers die te maken hebben met grensoverschrijdende activiteiten en internationale groeiplannen. Daar moet je dus verstand van hebben als je een ondernemer wil adviseren. Daarom hebben we professionals in dienst die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld grensoverschrijdende arbeid of internationale fiscale oplossingen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bol Adviseurs
Hoogakker 15
5802MA Venray

+31 (0)478 554700

Deel deze pagina

Bol+Adviseurs img