Van Dijck - Achten - Lenders

Van Dijck - Achten - Lenders

Hiemstra Bouwbedrijf is als meest duurzame bouwer gevestigd in Tzummarum.

Hiemstra Bouwbedrijf sinds 1972
Al dertig jaar zijn wij actief in de bouw. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke relaties. Onze klanten zijn grotendeels gevestigd in Noord-Nederland. Hiemstra Bouwbedrijf is uw partner bij uiteenlopende (ver)bouw- en restauratiewerkzaamheden.
U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Restauratiewerkzaamheden van uw bedrijf, boerderij of monumentale woning;
Renovatie en -onderhoudswerk, WMO-aanpassingen, aan binnen- of buitenzijde;
Woningbouw, basiswoningen of uw droomhuis gebouwd onder architectuur;
Utiliteitsbouw, voor (ver)bouw van bedrijfsgebouwen en agrarische bedrijven;
Molenbouw en restauratie van oude authentieke molens;
Projectinrichting, voor nieuwbouw woningen of restauratieprojecten.

Advies, administratie & management

Van Dijck Achten en Lenders is een jong en dynamisch kantoor, dat zich heeft toegelegd op het optimaal en persoonlijk ondersteunen van de ondernemer. Ondersteuning niet alleen op administratief gebied in al zijn facetten, maar ook op het gebied van management-ondersteuning en advisering in ruime zin. Om de breedte van onze dienstverlening te onderstrepen, zullen we ons op verder aanduiden als ‘Kantoor’.
Geen enkele ondernemer is gelijk. Niet alleen de typologie van het bedrijf is anders voor iedere cliënt, ook de ondernemer (m/v) heeft zo z'n eigen wensen en ideeën over de rol van de adviseur/administrateur.

De medewerkers van Van Dijck Achten en Lenders hebben ieder voor zich een meerjarige ervaring op het werkterrein van het Kantoor, waarvan de wortels in de accountancy zijn te vinden. De diversiteit van onze ervaring is sedert 1 januari 2008 gebundeld in het samenwerkingsverband Van Dijck Achten Lenders.
Hierdoor is het kantoor in staat zich in korte tijd in te leven in de onderneming en de wensen van de ondernemer. Iedere opdracht wordt dan ook naar specifieke wensen van de ondernemer uitgevoerd.

Kan op bepaalde vragen niet met zekerheid antwoord worden gegeven, dan wordt in overleg met de ondernemer de hulp ingeroepen van één van de specialisten waar het Kantoor mee samenwerkt.
Wij kunnen op korte termijn gebruik maken van gespecialiseerde diensten van fiscalisten, juristen en accountants voor ondersteuning bij specifieke problemen indien dit nodig of wenselijk is.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Dijck - Achten - Lenders
Geijsterseweg 1
5861BK Wanssum

+31 (0)478 517290

Deel deze pagina

Van+Dijck+-+Achten+-+Lenders img