KenM Accountants

KenM Accountants

40 jaar geleden gestart en uitgegroeid tot een kantoor met ongeveer vijftien medewerkers dat all round service verleent op het brede gebied van administratieve dienstverlening en advisering.

De grondhouding in onze manier van werken is al die jaren hetzelfde gebleven: wij staan tot uw dienst en we proberen u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Dat geldt bijvoorbeeld voor administratief werk, uw complete salarisadministratie, contacten met de fiscus en adviezen op uiteenlopende gebieden.

Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen en wij richten ons naar u. Met die persoonlijke benadering wil K&M Accountants u nog lang van dienst zijn.

K&M Accountants is gespecialiseerd in dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. We hebben klanten in vrijwel alle sectoren van het bedrijfs­leven. Een greep uit ons klantenbestand op dit moment vindt u op onze website.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

KenM Accountants
Rokkeveenseweg 22
2712XZ Zoetermeer

+31 (0)79 3300150

Deel deze pagina

KenM+Accountants img