Valkering Accountants

Valkering Accountants

Valkering Accountants werkt op het gebied van accountancy en fiscale zaken. Wij hebben een brede ervaring om cliënten vakkundig van dienst te zijn. Wij onderscheiden ons door onze cliënten snel, persoonlijk en effectief bij te staan.
Vele cliënten hebben inmiddels hun weg naar ons kantoor weten te vinden. Ons cliëntenbestand bestaat overwegend uit MKB ondernemingen en vrije beroepsbeoefenaren. De cliënten komen uit verschillende branches en beroepsgroepen; de financiële expertise voegen wij er aan toe.

Actief mee- en vooruitdenken
Iedere klant is uniek; wij houden de doelstellingen van de cliënt in het oog en begeleiden het financiële plan om de doelen van de cliënt te realiseren. Actief mee- en vooruitdenken met de klant is onze standaard.
Meerdere specialismen
Valkering Accountants heeft een strategische alliantie met de Valkering Groep. In de markt werken wij nauw samen met specialisten op tal van terreinen. Desgewenst kunnen wij op elk moment de juiste specialist bij onze werkzaamheden betrekken.
Onze vestiging in Zwanenburg is centraal gelegen op korte afstand van Amsterdam en Schiphol; uitstekend bereikbaar en vrij parkeren kan er voor de deur.

Services

  • on-line boekhouden

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Valkering Accountants
Dennenlaan 118/A
1161CT Zwanenburg

+31 (0)20 4974868

Deel deze pagina

Valkering+Accountants img