Goet Accountants Belasting en Advieskantoor

Goet Accountants Belasting en Advieskantoor

Accountantskantoor Goet is een accountants-, belasting- en advieskantoor. Rechterhand van u als ondernemer in het MKB. Wij zijn een klein kantoor, waar expertise, persoonlijk contact, maatwerk en service zeer hoog in het vaandel staan.

Omdat wij vanwege onze schaalgrootte onmogelijk álle expertise zelf in huis kunnen hebben, zijn wij aangesloten bij diverse netwerkorganisaties, zoals bijvoorbeeld “Extendum”. Zo kunnen wij u vanuit een centraal loket toch in vrijwel alle situaties van dienst zijn. Voor het beantwoorden van een vraag, een advies of het uitvoeren van een dienst.

Wij verkopen geen assurantiën en bancaire producten en zijn op geen enkele wijze financieel betrokken bij dergelijke producten. U bent dus in alle gevallen verzekerd van een deskundig en onafhankelijk advies.

Wij zijn aangesloten bij diverse netwerkorganisaties, zoals bijvoorbeeld “Extendum”.

Snel, veilig en gecontroleerd online boekhouden voor kleine ondernemingen

Het voeren van een administratie is voor kleine ondernemers en ZZP’ers vaak een hele kluif.

Onderzoek wijst uit dat online boekhouden aan populariteit wint. Omdat online samenwerking tussen ondernemer en accountant, die beiden tegelijkertijd in dezelfde database kunnen, als een voordeel wordt gezien.
Ook het gemak dat post, zoals facturen, aanmaningen en aangiftes direct vanuit het pakket kunnen worden gegenereerd, wordt als groot voordeel gezien. De verwachting van onderzoekers is dat bijna de helft van de bedrijven met minder dan vijftig werknemers de komende jaren zullen overstappen naar een online pakket.

Daarnaast heeft u wanneer u een online pakket gebruikt geen gedoe meer met licenties die u zelf moet regelen, updates, back ups of beveiliging. Dit wordt allemaal voor u geregeld.

Als u voor online boekhouden kiest, is het wel zaak dat te doen met een professioneel pakket. Ons kantoor is de enige in de regio die ‘online boekhouden’ mogelijk maakt met het gerenommeerde pakket Account View.

Professioneel, maar heel simpel te gebruiken. Wij richten uw basisadministratie in. U ontvangt van ons een inlogcode. U voert uw facturen en kasstukken in. Wij kunnen als accountant op ieder moment meekijken, controleren, reageren of corrigeren.

Beschikt u niet over een professionele administratieve kracht, of voert u uw administratie misschien nog in Excel? Dan bent u wellicht toe aan Account View Go! Bel ons voor een vrijblijvend nadere kennismaking op 0183 - 699820. Of mail ons via robert@goet.nl.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Goet Accountants Belasting en Advieskantoor

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Goet Accountants Belasting en Advieskantoor

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Goet Accountants Belasting en Advieskantoor
Twijnderstraat 9
4204EL Gorinchem

+31 (0)183 699820

Links

Website
-

Deel deze pagina

Goet+Accountants+Belasting+en+Advieskantoor img