Huisman Accountants

Huisman Accountants

Betrouwbaar
De opleiding tot registeraccountant en de jarenlange ervaring van Huisman Accountants geven u de garantie dat uw financiële zaken bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn. Juist op het gebied van jaarrekeningen, belastingaangiften en adviezen is dat voor u van cruciaal belang.

Bij Huisman Accountants profiteert u van de voordelen van een klein kantoor: directe contacten, een vast aanspreekpunt en veel flexibiliteit. Tegelijk kunnen we u op een breed terrein van dienst zijn. Hiervoor werken we samen met tal van professionals uit de zakelijke dienstverlening, onder wie fiscalisten, juristen, organisatie-adviseurs en IT-deskundigen.

Betrokken
Uiteraard draait het bij een accountantskantoor om cijfers. Maar voor Huisman Accountants zijn de mensen achter de cijfers zeker zo belangrijk. Wij willen u goed leren kennen. We hechten aan een prettige samenwerking, in een gezellige sfeer. Wij vinden dat het onze dienstverlening ten goede komt als we uw achtergrond en uw wensen, dromen en zorgen kennen. U mag van ons op maat gesneden adviezen verwachten.

Professioneel
De tijd staat niet stil. Regels en wetten zijn voortdurend in ontwikkeling. Ook de technische mogelijkheden veranderen in snel tempo. Wij investeren voortdurend in kennis en techniek, om de kwaliteit van onze dienstverlening in alle opzichten optimaal te houden. Zo gebruiken we al enkele jaren de internetboekhoudprogramma's Exact Online en Twinfield. Op dit moment werken we aan een inlogmogelijkheid voor onze clienten op onze portal, waar we inzage geven in de door ons opgestelde aangiften en rapportages en gearchiveerde documenten zoals oprichtingsaktes.

Uitstekend alternatief voor MKB-ondernemers
Onze dienstverlening richt zich met name op de MKB-ondernemingen in de regio. Als register-accountantskantoor onderscheiden we ons door onze scherpe prijs-kwaliteitverhouding en door onze pro-actieve instelling. Daardoor zijn we een uitstekend alternatief, zowel voor middelgrote MKB-bedrijven, die zich geconfronteerd zien met stevige accountantskosten als voor kleinere MKB-bedrijven, die van hun financieel adviseur meer verwachten dan het rangschikken van getallen.

Speciale aanbieding voor starters
Wanneer u overweegt een onderneming te starten, komen er veel vragen op u af. Een gedegen advies vooraf over de financiële, juridische en fiscale aspecten is dan erg waardevol. Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De accountantindex.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Huisman Accountants
Kleine Landtong 25/A
4201HL Gorinchem

+31 (0)183 633950

Deel deze pagina

Huisman+Accountants img